Kilenkrysset Swe

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

26 juni, 2021

Kilenkrysset Sthlm säljer 3 800 kvm mark till McDonald`s, Bålsta Håbo Kommun

Kilenkrysset Sthlm säljer 3 800 kvm mark till McDonald`s, Bålsta Håbo Kommun

Kilenkrysset Sthlm säljer ca 3 800 kvm mark till Sveriges största restaurangkedja McDonald`s. Marken som man säljer, fastighetsbeteckning Bista 1:195, har ett strategiskt och tilltalande läge med placering mitt emot ICA Maxi Stormarknad, vid Entre Lillsjön i Bålsta, Håbo Kommun.

Kilenkrysset Sthlm säljer 3 800 kvm mark till McDonald`s, Bålsta Håbo Kommun 1
Kartbild över fastigheten Bista 1:195

”Det känns väldigt roligt att det blev just McDonald`s som blev köpare till marken och att vi lyckades genomföra något som ingen annan kunde. Äntligen har vi få McDonald`s till Bålsta” säger Annika Persson vd, ägare Kilenkrysset Sthlm.

På marken kommer McDonald`s att genomföra etableringen av en restaurang. McDonald`s i Sverige befinner sig just nu i en kraftig expansionsfas och har som ambition att öppna 40 nya restauranger de kommande fem åren. Etableringen i Bålsta är en utav dom.

-Det känns fantastiskt roligt att Bålsta nu adderas till listan av kommande öppningar och vi är övertygade om att både kringboende och förbipasserande kommer att uppskatta den nya restaurangen, säger Andreas Larsson, Head of Property, Food Folk Sverige.

Ambitionen är att restaurangen ska stå klar under 2022 och
etableringen kommer att innebära ca 40 nya arbetstillfällen.

För mer information, vänligen kontakta

Lars – Erik Sandhgren, vice vd Kilenkrysset Sthlm
E-post: les@kilenkrysset.se
Telefon: 070-790 44 23

McDonald’s startade 1954 när Ray Kroc upptäckte bröderna McDonalds restaurang i San Bernadino. Bröderna Dick och Mac serverade högkvalitativa hamburgare – och det gick snabbt. Sedan dess har McDonald’s vuxit till att bli ett av världens ledande varumärken inom mat och service, med 36 000 restauranger i över 100 länder. I Sverige var det Paul ”Palle” Lederhausen som fick uppdraget att öppna upp den första restaurangen på Kungsgatan 4 i Stockholm, 1973. Idag är McDonald’s Sveriges största restaurangkedja med ca 200 restauranger från Luleå i norr till Ystad i Söder och vi serverar omkring 400 000 gäster varje dag. För mer information: www.mcdonalds.com/se/sv-se.html

Kilenkrysset Sthlm är ett av benen inom koncernen Avatar Invest. Kilenkrysset AB och Kilenkrysset Sthlm har ett nära samarbete med varandra och delar visionen om att finnas där framtidens Sverige växer. Vi bygger, äger och förvaltar fastigheter på mark vi själva äger och vi jobbar med både nationella och internationella kunder. Kilenkrysset Sthlm har focus på Stockholm- Uppsala- och Västmanlands län. För mer information: www.kilenkryssetsthlm.se