Kilenkrysset Swe

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

16 oktober, 2019

Bernhardssons Möbler är nu en del av möbelkedjan Svenska Hem

Bernhardssons Möbler är nu en del av möbelkedjan Svenska Hem

Klassiska Bernhardssons Möbler i Strängnäs är sedan september 2019 en del av möbelkedjan Svenska Hem.

-Det svänger fort ibland. I våras skulle Bernhardssons Möbler läggas ner efter 63 års verksamhet. I stället tar vi nu nästa steg i utvecklingen av vårt anrika möbelvaruhus genom att ingå i kedjan Svenska Hem, säger Annika Persson, ny ägare och vd för Svenska Hem Bernhardssons Strängnäs.

Fackhandelskedjan Svenska Hem grundades 1960 och har sitt huvudkontor i Jönköping. Genom Svenska Hem har butikerna ett nära samarbete kring inköp, sortimentsutveckling, marknadsföring, IT, redovisning och lager för kedjans butiker.

-Vi har idag 26 butiker runt om i Sverige, men vi hade ingen butik i södra Mälardalen. Så vi är förstås väldigt glada att Bernhardssons vill ingå i vår gemenskap, säger Markus Chaib, vd för Svenska Hem.

Bernhardssons har sedan starten 1956 satsat på att erbjuda möbler och service av hög kvalitet. Målet är att hjälpa kunderna genom att inspirera dem till att skapa en vacker hemmiljö att längta till. Möbelvaruhuset med sina 8000 kvm är känt för sina inspirerande utställningsmiljöer. Bernhardssons har även en av Sveriges största permanenta utställningar för uterum. De kommer nu även satsa mer på unika kontorsmiljöer.

Bernhardssons Möbler är nu en del av möbelkedjan Svenska Hem 1

-Bernhardssons och Svenska Hem passar verkligen perfekt tillsammans. Kvalitet, design och funktion är lika viktigt för dem som det alltid har varit för oss. Vi ser verkligen fram emot att få inspirera våra kunder med ännu fler varumärken och Svenska Hems sortiment, säger Annika Persson.

På Svenska Hem har man också väldigt höga förväntningar på samarbetet.

-Bernhardssons har en underbart engagerad och kunnig personal, och de har verkligen tagit emot oss på Svenska Hem med öppna armar. Vårt samarbete har redan gett oss alla extra energi, menar Markus Chaib.

Inför stora förändringar finns ofta en oro för risken att tappa gamla kunder. Någon sådan oro har man dock inte på Bernhardssons.

-Våra trogna kunder kommer garanterat att känna sig hemma. Vi erbjuder samma höga kvalité och samma goda service som alltid förr. Vi hoppas att Svenska Hem hjälper fler kunder att hitta till oss. Vår ambition är att Svenska Hem Bernhardssons Strängnäs ska vara fylld av ny inspiration med något för alla, säger Annika Persson.

För mer information, vänligen kontakta

Annika Persson 
vd, Kilenkrysset Sweden AB                                        
E-post: annika.persson@kilenkrysset.se     
Telefon: 070-766 53 99

Marcus Chaib vd, Svenska Hem AB
E-post: Markus.Chaib@svenskahem.se
Telefon: 036-36 89 88